Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen, passen deze in jouw interieur? AND Projects zorgt voor de juiste gordijnen op de juiste plaats. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden met deze gordijnen.  We kennen de nieuwste trends en werken met de beste materialen. Het principe van vouwgordijnen is simpel: deze gordijnen worden mooi zigzaggend opgetrokken in gelijke plooien. Dit resulteert tot in een mooi opgetrokken gordijn.

Wij hebben een ruim aanbod van materialen, motieven en kleuren. Op deze manier kan jij tot in de kleinste puntjes zelf uw ideeën en persoonlijke voorkeur laten uitkomen.

Voordelen Vouwgordijnen

Er zijn meerdere voordelen wanneer je hiervoor kiest. Het voornaamste voordeel is dat het zeer plaatsefficiënt is, je verliest aan de zijkant geen extra ruimte, ideaal voor smalle ramen, of een kleine woonst. Verder kan je met deze gordijnen makkelijk rekening houden met radiatoren, ze bedekken deze namelijk niet.

Vouwgordijnen elektrisch bedienen

American stores zoals ze ook wel eens worden genoemd, kan je door ons volledig op maat laten maken in transparante, lichtdoorlatende, verduisterende of blinderende stoffen. Er bestaan heel veel mogelijkheden. Het is perfect mogelijk om de gordijnen elektrisch te bedienen. Heel gemakkelijk, zeker op moeilijker bereikbare plaatsen in huis. Indien gewenst kunnen we de bediening integreren in het domotica-systeem.

Stuur ons een bericht