Rolgordijnen

Rolgordijnen

Veel mensen kiezen voor de afwerking van hun raamdecoratie voor rolgordijnen of screens op maat. Ze passen in veel interieurs omdat ze beschikbaar zijn in veel verschillende kleuren en materialen. Ons gamma is voorzien van alle nieuwe en oude stijlen, zodat echt iedereen zijn volledige voorkeur kan terugvinden. Kies je voor gordijnen met één doek of voor een duorolgordijn? Ook voor de cassettes en de onderlatten heb je een ruime keuze aan kleuren.

Wij hebben een ruim aanbod van materialen, motieven en kleuren. Op deze manier kan je tot in de kleinste puntjes zelf jouw ideeën en persoonlijke voorkeur laten uitkomen.

Voordelen rolgordijnen

Screens bieden meerdere voordelen. Zo kan je kiezen voor blackout gordijnen om warmte en zonlicht volledig buiten te houden, perfect voor op de slaapkamer.

Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren (ook wit). Of je kan ook kiezen voor (duo)rolgordijnen met een isolerend effect, en toch nog lichtdoorlatend. Kan je niet kiezen? Dan kan je altijd opteren voor een combinatie van de twee. De screens die wij plaatsen zijn eenvoudig te bedienen en onderhoudsvriendelijk.

Het is ook perfect mogelijk om de gordijnen elektrisch te bedienen. Heel gemakkelijk, zeker op moeilijker bereikbare plaatsen in huis. Indien gewenst kunnen we die bediening integreren in het domotica-systeem.

Stuur ons een bericht