Gordijnen

Gordijnen

Ben je op zoek naar overgordijnen die perfect qua stijl en kleur volledig passen in jouw interieur? Neem dan vrijblijvend contact op om de vele mogelijkheden te bespreken. Van transparante voilegordijnen tot blinderende, elegante wavegordijnen.

We werken al jaren goed samen met betrouwbare leveranciers, hierdoor heeft AND Projects een ruime keuze in gordijnen, zodat jij het gezellig kan maken. Een gordijn is meer dan alleen maar een functioneel object, zo biedt het ook meerwaarde aan de woning en zorgt het ervoor dat de kamer helemaal tot zijn recht komt.

Wij hebben een ruim aanbod van materialen, motieven en kleuren. Op deze manier kan jij tot in de kleinste puntjes zelf uw ideeën en persoonlijke voorkeur laten uitkomen.

Gordijnen op maat

Van klassieke glasgordijnen over hedendaagse overgordijnen tot mooie sierpanden om jouw raamdecoratie nog net dat ietsje meer te geven. Er zijn verschillende mogelijkheden, zo kan je kiezen voor een overgordijn, een vitrage of een inbet gordijn. Combinaties zijn ook altijd mogelijk.

Je wil uiteindelijk ook niet dat ’s avonds iedereen kan binnenkijken. Volledig van voorbereiding tot zelfs de opkuis. AND Projects maakt de gordijnen volledig op maat, en plaatst deze ook met uiterste precisie.

Stuur ons een bericht