Lamellen

Lamellen

Lamellen op maat, voor ieder wat wils. Je kan kiezen voor lamellen in hout, PVC of aluminium. Lamellen kan je horizontaal of verticaal laten plaatsen hetzelfde effect maar een andere look.

Wij hebben een ruim aanbod van materialen, motieven en kleuren. Op deze manier kan je tot in de kleinste puntjes zelf je ideeën en persoonlijke voorkeur laten uitkomen.

Horizontale lamellen op maat

Horizontale lamellen kennen we ook als jaloezieën of flexgordijnen. Afhankelijk van de uitvoering in hout, aluminium of PVC kan de lamelbreedte variëren. Contacteer AND projects om de mogelijkheden te bespreken en samen te kijken wat het beste in het interieur past.

Horizontale lamellen of jaloezieën bestaan uit horizontale latjes die je in twee richtingen 90° kan kantelen. Zo bepaal je zelf de hoeveelheid zonlicht die binnenvalt door de lamellen.

Verticale lamellen op maat

Verticale lamellen plaatsen we aan een degelijk railsysteem. De verticale lamellen kunnen 360° rond hun as draaien. Zo kan je zelf de lichtinval en de inkijk bepalen. Verticale lamellen zijn beschikbaar in hout, aluminium of PVC.

Zowel horizontale als verticale lamellen maken wij volledig op maat. Je kan de lamellen manueel optrekken of draaien met een ketting of touwtje of elektrisch bedienen. Indien gewenst kunnen we die bediening integreren in het bestaand domotica-systeem.

Stuur ons een bericht