Plaatsing gordijnen

Plaatsing gordijnen

Zodra je weet welk type gordijnen, rolgordijnen of lamellen het best past in het interieur, volgt de plaatsing. De eerste stap is dat er iemand bij jouw thuis langskomt om alles nauwkeurig op te meten. Zo zijn we zeker dat we alles volledig en correct op maat maken en dat we bij het plaatsen niet voor verrassingen komen te staan. Van A tot Z staat AND Projects voor jou klaar.

Met veel vakmanschap en oog voor detail komen wij jouw gordijnen plaatsen, ook wanneer je die niet heeft aangekocht bij AND Projects. De opties zijn eindeloos, we bieden overal een oplossing voor. Als er bijvoorbeeld geen standaard rail mogelijk is, voorzien wij pendels op maat, zodat de nieuwe gordijnen mooi tot hun recht komen.

Wij zorgen ervoor dat de gordijnen optimaal tot hun recht komen in het interieur. Laat de plaatsing aan alles wat daarbij komt kijken, van voorbereidingen tot opkuis, maar aan ons over. Het enige wat jij moet doen is genieten van de finishing touch waar de gordijnen of lamellen voor zorgen!

Wij hebben een ruim aanbod van materialen, motieven en kleuren. Op deze manier kan jij tot in de kleinste puntjes zelf uw idee├źn en persoonlijke voorkeur laten uitkomen.

Stuur ons een bericht